Together Bruxx Vinohradský Parlament Potrefená Husa Hybernská Potrefená Husa Pardubice Sia restaurant Cukrář Skála Sisters Bistro Foodway Catering Návštěvnické centrum Staropramen
Together
English

chlebíčky

pražská šunka s uzeným bramborem

69,– 1, 3, 7, 9, 10

Od hráškových klíčků přes okurkové želé až po celerové spirály. Spojení klasických zeleninových komponentů v různých texturách, které podtrhují chuť uzené šunky, a stejně tak uzených brambor - když není počasí na rozdělání táboráku.

s kozím sýrem a řepou

74,– 1,7

Klasická kombinace v moderním podání, kde je kozí sýr obalen v popelu ze slámy, která je sama potravou koz a tvoří tak unikátní spojení mezi člověkem a přírodou.

Hawaii Poke

74,– 1, 3, 4, 11

Hawaii poke v našem podání není servírovaný v misce a není “šťouchem” z Hawaje, vyslovujeme tedy jako “Poh-keh”. Co nám ale z Hawaje přináší je svěžest, a to ve všech svých komponentech. Zejména pak v mangové majonéze a avokádové pěně. Oproti tradičnímu receptu, totiž čerstvé syrové rybě, zdobí jeho povrch okurková rolka s bílou ředkví.

kuře s broskví

56,– 1, (3), 7

Propíraná klasika, kterou však nakonec nikdo nepohrdne! V našem podání je kuřecí maso natrhané na malé kousky, avšak pečeno bylo celé. Předtím bylo naložené v 4% solném roztoku, aby chuť prostoupila strukturou celého masa. Doplněno je jak sladkým broskvovým želé, tak kyselým šťavelem a naloženou cibulkou.

vajíčkový

56,– 1, 3, 7, 10

Vajíčková pomazánka v našich, a vlastně v žádných lahůdkách přirozeně nesmí chybět. V našem podání jsou vejce opět zpracována různými způsoby, od strouhaných bílků, přes rozpůlené sušené žloutky, až po doplnění žloutkovou emulzí. Základní chutě jsou doplněny hořčicí a jejími klíčky, pažitkovým olejem a okurkou.

turista

69,– 1, 3, 7, 8, 9

V naší turistické lokalitě a naproti našim sousedům řezníkům by byl skoro hřích nevyužít turistu z Amasa! A odkud k nám přišly jeho komponenty? Houby shimeji z Japonska, želé tagliatelle z červeného vína z Itálie, anglický tavený čedar a makronka s kmínem z Francie.

Kulajda

74,– 1A, 3, 7, 10

Celý chlebíček je poskládaný ze surovin které se používají na výrobu polévky KULAJDA. Základem chlebíčku je laktonéza, která nám připomíná bešamel, který se používá na výrobu kulajdy a dělá se taky z mléka.

smaženka

89,– 1A, 1B, 3, 7, 10

jednohubky

pražská šunka s uzeným bramborem

41,– 1, 3, 7, 9, 10

Od hráškových klíčků přes okurkové želé až po celerové spirály. Spojení klasických zeleninových komponentů v různých texturách, které podtrhují chuť uzené šunky, a stejně tak uzených brambor - když není počasí na rozdělání táboráku.

s kozím sýrem a řepou

44,– 1,7

Klasická kombinace v moderním podání, kde je kozí sýr obalen v popelu ze slámy, která je sama potravou koz a tvoří tak unikátní spojení mezi člověkem a přírodou.

Hawaii Poke

44,– 1, 3, 4, 11

Hawaii poke v našem podání není servírovaný v misce a není “šťouchem” z Hawaje, vyslovujeme tedy jako “Poh-keh”. Co nám ale z Hawaje přináší je svěžest, a to ve všech svých komponentech. Zejména pak v mangové majonéze a avokádové pěně. Oproti tradičnímu receptu, totiž čerstvé syrové rybě, zdobí jeho povrch okurková rolka s bílou ředkví.

kuře s broskví

34,– 1, (3), 7

Propíraná klasika, kterou však nakonec nikdo nepohrdne! V našem podání je kuřecí maso natrhané na malé kousky, avšak pečeno bylo celé. Předtím bylo naložené v 4% solném roztoku, aby chuť prostoupila strukturou celého masa. Doplněno je jak sladkým broskvovým želé, tak kyselým šťavelem a naloženou cibulkou.

vajíčková

34,– 1, 3, 7, 10

Vajíčková pomazánka v našich, a vlastně v žádných lahůdkách přirozeně nesmí chybět. V našem podání jsou vejce opět zpracována různými způsoby, od strouhaných bílků, přes rozpůlené sušené žloutky, až po doplnění žloutkovou emulzí. Základní chutě jsou doplněny hořčicí a jejími klíčky, pažitkovým olejem a okurkou.

turista

41,– 1, 3, 7, 8, 9

V naší turistické lokalitě a naproti našim sousedům řezníkům by byl skoro hřích nevyužít turistu z Amasa! A odkud k nám přišly jeho komponenty? Houby shimeji z Japonska, želé tagliatelle z červeného vína z Itálie, anglický tavený čedar a makronka s kmínem z Francie.

Kulajda

44,– 1A, 3, 7, 10

Celý chlebíček je poskládaný ze surovin které se používají na výrobu polévky KULAJDA. Základem chlebíčku je laktonéza, která nám připomíná bešamel, který se používá na výrobu kulajdy a dělá se taky z mléka.

nápojový lístek

na osvěžení

mango-broskev

0.3 l59,–

ledový čaj

0.3 l59,–

po sklénce

Prosecco

0.1 l99,–

bílé víno

0.125 l79,–

červené víno

0.125 l99,–

Aperol Spritz

0.39 l129,–

láhve

Tátův sad cider

0.3 l99,–

pivo

7. schod

0.5 l45,–

větší láhve

Prosecco DOC Treviso

0.75 l730,–

Veltlínské zelené

0.75 l469,–

Primitivo Puglio IGT

0.75 l589,–

na slehnutí

Hildprandt Hruška

0.004 l89,–



Sisters Bistro